top of page
  • Gelişim Sanat Merkezi

Mersin Özel Bağlama Kursu

Merhaba değerli okuyucularımız ve birbirinden kıymetli çok sevgili takipçilerimiz, bu yazımızda sizlere Mersin ve civarı bölgelerde yaşayan insanların internet üzerinde çok sık olacak şekilde arattırdıkları popüler bir konu olan Mersin özel bağlama kursu hakkında sizlere aydınlatıcı olduğunu düşündüğümüz, faydalı ve harika bilgiler vermeye çalışacağız.


Bağlama kökü yüzyıllar öncesine dayanan milli çalgımız olup, bizi biz yapan değerlerin adeta bir sembolü durumundadır.


Bağlamanın atası Kopuz çalgısı olup onunda tarihi bin beş yüz yıl öncesine ve Orta Asya Türklerine dayanmaktadır.


Bağlama bizim türkülerimizin olmazsa olmaz başta gelen çalgısıdır. Bağlama olmadan Türk halk müziği ve Türk sanat müziği düşünülemez.


Sizde bağlama çalmak ve kendinizi bu konuda geliştirmek isterseniz Mersin ili içinde bu konuda profesyonel hocalar tarafından bağlama eğitimi alabilirsiniz.


Ben öğrenemem yada beceremem diye asla düşünmeyin. Bağlama çalmayı öğrenmek sanıldığı kadar zor veya imkansız bir şey asla değildir.


Bu konuda uzman eğitmenler ile kısa sürelerde bağlama çalmayı öğrenebilir ve kendinizi bu konuda geliştirmeye başlayabilirsiniz.


Mersin ilinde bağlama eğitimi veren kurumların başında Özel Gelişim Sanat Merkezi gelmektedir.


Sizde Özel Gelişim Sanat Merkezine bağlama eğitimi almak için gelebilir ve alanında uzman bağlama eğitmenlerinden harika bir kurs ortamında ve modern sınıflarda bu eğitimi başarıyla alabilirsiniz.


İster kendiniz için isterseniz çocuklarınız için bu harika bağlama kursunu alabilir ve müzik alanında kendinizi yetiştirerek sanatsal olarak kendi serüveninizi başlatabilirsiniz.

6 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page